Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Кадър Нова твЗабраната за културно-масовите мероприятия е

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър Нова твЗабраната за културно-масовите мероприятия е
Коментари Харесай

Културният министър: Забраната за кината и театрите ще се преразгледа, когато отшуми грипа

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Кадър Нова тв

Забраната за културно-масовите мероприятия е навременна и е наложителна. Тя ще бъде преразгледана сега, в който най-малко единия от двата вируса - грип вид " Б " отшуми, което към този момент стартира да се случва. Причината да затворим кината, не е да ги банкрутираме, а да опазим здравето на хората. Моля да проявят схващане, още повече, че се касае за едно малко време. Проблемът е, че два вируса върлуват сега и щом грипа отстъпи, възбраната ще се преразгледа. Целта ни е да не станем като Италия. Това разяснява в ефира на Нова тв културният министър Боил Банов.

Тази възбрана няма да повлияе работата на театрите, кината или музеите, само че ще спасят здравето и живота на доста хора, изключително на възрастните, уточни той.

3-5 дни не са проблем за системата и никой нищо няма да загуби, увери Банов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 1 секунда) Рейтинг: 21641 | Одобрение: 7141 Когато отшуми грипът, Петльо. Грипът в заглавието се явява подлог. Ако културният министър си е тъп и не знае по какъв начин се цялостни члена, ти не трябва да му пригласяш!  Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР